Huldiging Frans Klaassen

Afgelopen maandag 10 september, tijdens de Algemene Jaarvergadering nam Frans Klaassen afscheid van zijn bestuurstaken die hij deed voor V.V. Niftrik.

Geheel geruisloos aftreden van het bestuursleven, dat liet Niftrik niet gebeuren. Het bestuur had Frans voorgedragen bij de KNVB voor het krijgen van een bondsspeld.

Het werd een gouden!

Frans kwam in 1985 in Niftrik wonen. Werd direct leider van Niftrik 1. In 1992 kwam Frans in het bestuur om er nu pas weer uit te gaan. In die tijd was hij ook tien jaar voorzitter van V.V. Niftrik. In die tijd werd hij ook voorzitter van de Waayershof. Frans was speler van o.a het veteranenelftal om na zijn actieve voetballoopbaan als scheidsrechter aan de slag te gaan. 

Kortom, veel werkzaamheden verricht voor de gemeenschap Niftrik. Tijdens de vergadering kwamen zijn vrouw Anneke en zijn drie kinderen Francis, Nathalie en Alexander samen met een afgevaardigde van de KNVB plots binnen bij de vergadering. Naast de gouden bondsspeld had V.V. Niftrik ook een kado voor de jubilaris. Hij krijgt bij het hoofdveld de beschikking over een eigen zitplaats:

Het “Frans Klaassen” bankje.

Frans, we hopen je vaak te mogen zien zitten op je eigen bankje!

FransHuldiging1

FransHuldiging2