Niftrik sluit seizoen op gebruikelijke manier af

Op vrijdag 10 juni 2022 sloot V.V. Niftrik haar seizoen weer op gebruikelijke manier af met het organisren van het mix-toernooi. Daarna de uitreiking van de "Frans Hofmans" wisselbokaal en het huldigen van de jubilarissen.

Er hadden niet veel voetballers aangemeld voor het toernooi. Er werd een speelschema gemaakt van een uur voetbal. Doch werd er fanatiek gestreden om de winst.

Hierna dus de huldigingen.

Wim Lemmers werd geehuldigd als 60 jaar lid van V.V. Niftrik

Johny de Haar, Paul Derks, Piet de Wildt en Rein Rutten als 50 jaar lid.

40 jaar lid : Paul van Kempen, Sjaak van Elst, Bert Rouw en Willem Hendriks.

Terwijl Rick Uyen-de Kleijn, Marco Lamers, Pieter Loeffen en Eric Hormes al 25 jaar de kleuren dragen van Niftrik.

Zij allen kregen de daarbij gebruikelijke cadeus en de bloemen voor hun partner.

Volgend jaar wordt dit toernooi voor de 40ste maal georganiseerd !

MixToernooiJubilea.jpg

SJO DIOSA-NIFTRIK TE GAST BIJ NEC

Zondag 15 mei jl. was de gehele jeugd afdeling van DIOSA-Niftrik te gast bij de wedstrijd NEC - Fortuna Sittard. Een wedstrijd waar het nog ergens om te doen was. NEC kon de play-offs halen voor Europees voebal, Fortuna zat nog met degradatie zorgen.

Voor aanvang, bij het op veld betreden van de spelers mochten ook nog 20 jeugd spelers deze spelers ontvangen met een vlaggenparade.

De wedstrijd verliep uiteindelijk voor NEC niet zo goed af. Het verloor met 0-1.Dat betekende geen play-offfs. Voor Fortuna betekende deze overwinning lijfsbehoud in de eredivisie.

DIOSA-Niftrik mag terug kijken op een geslaagd uitje wat zeker voor herhaling vatbaar is.

BezoekNEC2022-01.jpg

BezoekNEC2022-02.jpg

IN MEMORIAM

PETER NIKKELEN

Afglopen week kregen wij het bericht dat Peter Nikkelen was overleden.

Peter was ruim 40 jaar actief lid geweest van onze club. Voetbalde in de selectie en later in een lager elftal. Altijd gedreven en gemotiveerd om elke wedstrijd te winnen. Peter gaf op het veld nooit op.

Peter was ook actief als sponsor, van shirt reclame tot aan een reclamebord  langs het veld, tot het sponseren van het dart toernooi tot het leggen van zonnepanelen op het dak van de Waayershof.

Naast het voetballen en sponseren was Peter ook actief in onze kantine. Iedere zondag een kaartje leggen met zijn vaste maten uit zijn elftal.

Een aantal jaren geleden kreeg peter klachten, onderging een aantal daarvoor specifieke behandelingen en gaf hier ook niet op. Peter bleef hoopvol !

De ziekte was toch sterker dan Peter. Hij overleed op 8 juli 2023