Zomertoernooi Niftrik

Afgelopen zondag vond voor de 4e maal het zomervoetbal toernooi in Niftrik plaats. Een toernooi voor lagere (recreatie) elftallen om zich weer voor te bereiden op de competitie.

En het was een zomertoernooi. De temperatuur kwam boven de 30 graden celsius uit wat invloed had op het verloop van het toernooi.

Het toernooi werd voor de tweede keer gewonnen door AAC/Olympia. Een effectief spelend AAC/Olympia won de finale met 2-1 tegen AWC 7. In de halve finale werd Niftrik 4 verslagen door de penaltyserie te winnen met 13-12 (!).

Maar waar het vaak bij dit soort teams is draait, is de 3e helft. Dat hebben ze in Niftrik aardig voor elkaar. Voor elke deelnemer wordt er een vers broodje hamburger gebakken en wordt de stemming optimaal verhoogd door DJ Johan. Dit, met als locatie een vernieuwde kantine, zorgde voor een zeer geslaagde zondagmiddag.

V.V. Niftrik bedankt AWC, AAC/Olympia, Woezik, AVIOS/DBV voor hun deelname en zien ze graag volgend jaar weer terug.

Volgende jaar gaan we voor het lustrum.

Zomertoernooi001

Zomertoernooi002

VOETBALSEIZOEN 2018-2019 ZIT EROP

Niftrik sloot afgelopen zondag haar voetbalseizoen af met de traditionele BBQ van de selectie.

Niftrik kan terugkijken op een goed seizoen voor wat Niftrik 1 betreft. Het haalde de nacompetitie.

Een week daarvoor was er nog het mixtoernooi als afsluiting voor de gehele vereniging. Al jaren lang organiseert Niftrik dit onderlinge toernooi en daarna zijn er de huldigingen van o.a. “De Frans Hofmans wisselbokaal”, voor het best presterende elftal van de vereniging.

Niftrik 3 won dit jaar deze prestigieuze beker. Ook waren er een zestal jubilarissen.

Vijf leden, Mart Lamers, Wout Janssen, Bert Loeffen, Vic Lemmers en Petro van Heumen, vierden hun 50-jarig jubileum, Jo Gommers is 40 jaar lid van v.v. Niftrik.

Mix2019-01

Mix2019-02

Verdiende overwinning in zonnig Niftrik

Niftrik beleefde afgelopen zondag wel een heel zonnige middag.
Allereerst werd er een elftalfoto gemaakt van de nieuwe tenues, die weer beschikbaar zijn gesteld door de sponsor.

Daarnaast kon Frans Klaassen plaats nemen op zijn eigen bankje, het “Frans Klaassen bankje”.

Zo is naast het “Piet Krebbers pad”, de “Frans Hofmans wisselbokaal”, het “Wim Lemmers plein” nu dus ook het “Frans Klaassen bankje”. Zo eert Niftrik zijn trouwe vrijwilligers.

Oh ja, Niftrik won voor de derde maal op rij na de winterstop. Na overwinningen op Victoria'25 en DVSG, werd ditmaal DSZ met 5-0 aan de zegekar gebonden en doet volledig mee in deze competitie.

Niftrik1DSZ01

Niftrik1DSZ02

FransKlaassenBankje

Reünie wedstrijd in Niftrik

Afgelopen zaterdag stond er een speciale wedstrijd gepland op de sportvelden van Niftrik.

De huidige trainer van Niftrik 2 had in het verleden al tweemaal de totale selectie onder zijn hoede.

Tijdens het kijken van oude elftal foto's kwam hij op het idee om beide elftallen te vragen om nog een keer tegen elkaar te voetballen en daarna onder het genot van een drankje en een BBQ eens oude herinneringen van die tijd op te halen.

En zo geschiedde.

De wedstrijd bracht verrassende mooie spel momenten en zeker zo mooie goals.

Aansluitend kwamen de verhalen, de gemiste kansen op hoge klasseringen en hoogtepunten van de promotie in 2000.

Tot in de kleine uurtjes.

ReunieFoto

DIOSA – Niftrik JO 19 1 najaars kampioen

Afgelopen maandag werd kon DIOSA-Niftrik JO 19 1 het kampioenschap veilig stellen. Op een koude, winderige en druilerige februari avond moest alleen AWC JO 19 4 met twee doelpunten verschil verslagen worden.

En dat viel niet mee, in het begin. AWC nam brutaal de leiding, DIOSA-Niftrik miste nog een strafschop maar ging toch met een 2-1 voorsprong aan de thee beginnen. Na de rust gingen alle remmen los en werd er uiteindelijk met 10-2 gewonnen en kon het feestje beginnen.

DIOSA-Niftrik-JO19-1-Kam-01

DIOSA-Niftrik-JO19-1-Kam-02