Danny Bosman winnaar “Niftrik open”

Zondag 14 januari was het weer darten in Niftrik in plaats van voetballen. Voor de 19e maal organiseerde V.V. Niftrik haar darttoernooi.

Ditmaal hadden 47 darters de moeite genomen om te strijden voor de hoogste eer en de hoofdprijs van €75,-.
De bovenste verdieping van de Waayershof was weer tot een ware dartzaal omgebouwd. En er zou zeker een nieuwe winnaar komen. De titelverdediger had niet de moeite genomen om zijn titel te verdedigen.

Na de poule fase de knock-out ronde. Ook dit jaar was er een hoofdronde en een zogenaamde “troostronde”.

De finale van deze troostronde ging tussen Glen Roos en Johny Dappers. Het mooie van dit toernooi is dat ieder jaar vrijwel dezelfde mensen komen en het toernooi voelt als een reünie. Glen had in de poule fase alles verloren maar herstelde zich en won de finale van Niftrik speler Johny Dappers met 3-1.

In het hoofdtoernooi waren Kenny Willems, Marvin Willems, Danny Bosman en 'good old' Tonny Disveld de halve finalisten. Tonny Disveld won het toernooi al eens in 2004(!). En maakte dit jaar weer een kans om te titel te pakken. Hij won zijn halve finale en kwam uit tegen Danny Bosman in de finale. Na een 2-3 voorsprong voor Tonny won uiteindelijk Danny met 4-3 deze editie van de Niftrik open.

V.V. Niftrik gaat volgend jaar op voor haar 4e lustrum.

Dart2018-1 Dart2018-2